October 21, 2018, 06:51:46 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: aWIZ Support Board Upgraded!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Template Images Not Showing Whn Content added  (Read 2999 times)
gawdi
Junior Member
Newbie
*
Posts: 9

0

15208072
WWW Email
« on: September 03, 2008, 02:10:49 PM »

Not sure is you can access these url's... but when I access a template to edit, then all the images of the headers and footers are in place. When I add content and generate the galleries they are not...

Any idea?

Template:

http://www.maturemeansmoney.com/frame.php?template=14


Gallery after adding content:

http://www.maturemeansmoney.com/galleries/index.php?MjA6MTQ6

This also happens with the supplied templates.

Gawdi
Logged
aWIZ Support
Moderator
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 758


Set your own avatar in the "Profile" section


WWW
« Reply #1 on: September 03, 2008, 02:15:19 PM »

Just check the urls in the code of both pages, here is an example:
http://www.maturemeansmoney.com/fhgimages/m2g/images/milf2gilf-header_01.gif
http://www.maturemeansmoney.com/galleries/fhgimages/m2g/images/milf2gilf-header_01.gif

Correct the URLs in template or move the images folder to proper place.
Logged

When you read some aWIZ Support response in the old topic - please take into account that in the further versions of script the function in question could be modified.
gawdi
Junior Member
Newbie
*
Posts: 9

0

15208072
WWW Email
« Reply #2 on: September 03, 2008, 02:54:27 PM »

 Grin works fine... thanks
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!